Markten

Hieronder een overzicht van aankomende markten met daarbij een link voor meer informatie.

Ontdek de Schatkamer van Retro Vondsten op de Groovy Vintage Market XXL

Op zondag 24 Maart transformeert de Foyer van Pathé Stappegoor Tilburg zich tot een waar Vintage Walhalla tijdens een nieuwe editie van de Groovy Vintage Market XXL. Met meer dan 1.000 m2 aan vintage schatten, retro vondsten, re- & upcycling items, funky brocante en groovy curiosa belooft deze markt een unieke ervaring te worden voor liefhebbers van bijzondere spullen.

De Groovy Vintage Market vindt plaats op zondag 24 maart van 11:00 tot 17:00 uur in de foyer van Pathé Stappegoor, Olympiaplein 2 te Tilburg. De toegang is gratis, dus breng naast je pinpas ook contant geld mee voor die unieke vondst die je niet kunt laten liggen. Mis deze unieke kans niet om de Groovy Vintage Market XXL te ervaren!

 

Vintage voorjaars markt Dirkson en Dirkson

          Vintage & Antiek - MARKT

Zaterdag 06 apr 2024 09:00 – 16:00

Oosterhout, Wilhelminakanaal Zuid 104, 4903 RA Oosterhout, Nederland

De zevende editie van de 'Vintage | Antiek | Brocante- markt op het terrein van de culturele hotspot: De Galvanitasfabriek. Lekker struinen tussen al het aanbod, naar jouw antieke en vintage schat. Reserveren voor bezoekers is niet nodig!

 

VAN 'COOL' TOT 'OLDSCHOOL' TRUNKSALE.

Wanneer? Zondag 02 juni 2024 van 09.30 tot 17.00 uur.

Waar? Sky Ballonvaart Center, Gilzerbaan 495, 5032VD Tilburg

Een toffe markt waar je de hele dag kunt snuffelen, muziek luisteren, eten en drinken en alle moois bekijken wat er staat. Koopjes scoren en dat ene item vinden waarvan je niet eens wist dat je er naar op zoek was, of juist wel!

Er is een Dj die achtergrondtunes verzorgt. Uiteraard is er een hapje en een (zomers) drankje verkrijgbaar.

De markt is beschikbaar voor particulieren en (vintage) hobby handelaren, bezitters en liefhebbers van klassieke voertuigen of het liefst een combinatie van beide natuurlijk! Er worden geen nieuwe spullen aangeboden, tenzij deze in het plaatje passen. Hoofdzakelijk is er vintage, kleding, toys, singles, platen, automotive parts, brocante, mancave mantique, curiosa maar ook alledaagse dingetjes.

Er is een sectie die speciaal ingericht wordt voor emaille borden, automobilia en reclame items. Deze 'swap in trunksale' wordt georganiseerd door MC Auto en Toolbox Creations.